Ali Kuşçu İlkokulu
PAŞALI MAH. PAŞALI MERKEZ KÜME EVLERİ ALI KUŞÇU ILKOKUL BLOK NO 119 FEKE / ADANA
03227492216(05379304559)

VİZYON

• Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

MİSYON

Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ve devrimlerinin ışığında evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı,katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Normal Eğitim

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 20 KM UZAKLIKTA OLUP YALUN TAMAMI ASFALTTIR. 12 KM´LİK KISMI KÖY YOLUDUR. İL MERKEZİNE İSE 132 KM UZAKLIKTADIR.

YERLEŞİM YERİ KÖY OLUP CİVAR KÖYLERE NAZARAN OLDUKÇA GELİŞMİŞTİR.